Rakan Vending  adalah satu portal rasmi perniagaan bagi syarikat Harelzey Enterprise  yang bertujuan membantu orang ramai dalam menjalan perniagaan vending machine atau mesin layan diri pada kadar harga yang mampu milik mengikut bajet yang dimiliki oleh pelanggan.

Berbeza dengan syarikat vending machine yang lain, di rakan vending anda  akan diajar dari satu persatu tentang bagaimana anda dapat memulakan perniagaan vending machine serta menjana pendapatan secara pasif yang lumayan sekaligus meningkatkan sumber kewangan sedia ada anda.

Fahzal Shahrel Bin Fakhrurrazey
Rakan Vending

Mesin layan diri telah banyak membantu dan mengubah kehidupan saya dan juga beberapa rakan-rakan saya yang lain terutamanya dari segi masa dan kewangan. Saya tidak pernah menyangka perniagaan yang hanya letak, tinggal dan kutip duit ini boleh menjana pendapatan yang lumayan dengan mudah dengan hanya memerlukan pemantauan yang minina dan tidak memerlukan kita bekerja 24 jam.

Hanya biarkan vending machine yang bekerja dan menghasilkan wang untuk anda. Walaupun anda sedang duduk dirumah tanpa berbuat apa-apa, wang anda akan sentiasa dihasilkan oleh vending machine selama ia masih berfungsi.