Mesin Penapis Air Layan Diri Letak Dan Kutip Duit Sahaja
 Kembali ke laman utama

Last web update : 2019-07-10

Duit Syiling Masuk Berduyun-Duyun Tanpa Henti !!!

kos sara hidup semakin meningkat hari ke hari. Adakah kita hanya berdiam diri sahaja?

Keadaan ekonomi kini melihat semakin ramai orang-orang di Malaysia menceburkan diri dalam bidang perniagaan seperti perniagaan online, car booth sale, produk kecantikan,sistem agen dan banyak lagi antara yang menjadi pilihan rakyat Malaysia bagi menampung kos sara hidup yang terus menerus meningkat baru2 ni

Tapi bagaimana pula bagi anda yang bekerja?
Adakah anda mampu bekerja disiang hari dan berniaga Dimalam hari ?

Nasib rakyat Malaysia terus menerus ditekan dengan gelombang kegawatan ekonomi yang semakin meruncing akhir-akhir ini

Tekanan ini ditambahkan lagi dengan kos sara hidup yang semakin meningkat hari ke hari. Adakah kita hanya berdiam diri ?

Nak Berbisnes Tapi Takde Masa Nak Urus ?

tapi.....

Bagaimana kalau saya katakan bahawa ada satu perniagaan yang anda :

Anda tidak perlu berhenti kerja ?
Tak perlukan anda bekerja siang  malam 
Tak memerlukan anda menjual barang 
Tak perlu monitor hari-hari, Just monitor seminggu sekali je
 Hanya kutip duit seminggu sekali ?
TAPI…
Income sentiasa masuk 24 jam tanpa henti

Anda tahu apa itu perniagaan mesin layan diri ?... Biar kami terangkan kepada anda

Mesin Layan Diri atau lebih dikenali sebagai vending machine merupakan suatu alat atau mesin yang menjual barangan atau perkhidmatan yang fungsi secara automatik. Vending Machine tidak memerlukan tenaga manusia atau pekerja untuk melakukan urusan menjual beli sesuatu barangan mahupun perkhidmatan yang disediakan. vending machine massage chair malaysia

Tidak seperti urusan jual beli biasa, mesin ini akan mengeluarkan barang yang kita inginkan setelah kita membuat pembayaran dengan cara memasukkan sejumlah coin,syiling mahupun wang kertas ke dalam mesin tersebut.

Apa itu RO Water Vending Machine ?

RO Water Vending Machine atau mesin penapis air layan diri merupakan  sejenis vending machine atau mesin layan diri yang menyediakan perkhidmatan menjual air bertapis yang sedia untuk diminum serta berkebolehan menjana pendapatan ribuan ringgit secara automatik bagi membantu  mereka-mereka yang ingin menjalankan perniagaan tetapi mempunyai  kekangan  masa  dan waktu  serta sentiasa  sibuk  dalam kehidupan seharian sekaligus membantu menambah sumber kewangaan anda

Tidak seperti perniagaan vending machine yang lain, dengan mesin penapis air layan diri ini anda tidak perlu memberi komitment dari segi masa yang banyak bagi menjaganya dan hanya memerlukan pemantauan yang minima bagi memastikan anda mendapat pendapatan yang konsisten setiap bulan.

Bagaimana Mesin penapis air layan diri Menjana Wang

Ro water vending machine atau Mesin penapis air layan diri bersifat Auto Vending bermakna mesin ini boleh bekerja  24 jam utk anda  dan sekaligus menunjukkan bahawa anda tidak perlu  bersusah payah memberikan komitmen dari segi masa anda bagi menjaga Ro water vending machine ini. Cume anda perlu meluangkan sedikit masa sekurang-kurangnya 1 ke 2 minggu sekali bagi memastikan duit syiling yang dimasukan oleh pelanggan tidak tersangkut

Dapatkan tips2 dan infomasi terkini menjalankan perniagaan vending machine bersama komuniti Rakan Vending

Kelebihan perniagaan Mesin Penapis Air Layan Diri ?

>> Vending Machine yang paling mudah nak dapat lokasi

Mesin penapis air layan diri adalah antara mesin layan diri yang mudah untuk anda mendapatkan lokasi bagi menempatkannya. Banyak lokasi yang berpotensi untuk ditempatkan dan tak susah nak cari lokasi berbanding produk vending machine lain yang ade dipasaran. Tidak ada isu pasal lokasi yang anda perlu hiraukan dan tak perlu pening-pening kepala.

Anda masih ragu2.. Hubungi kami dan kami akan bantu anda mendapatkan lokasi yang anda inginkan

>> Tahan lasak dan boleh ditempatkan secara outdoor

Mesin penapis air layan diri atau RO Water Vending Machine jenis Outdoor vending machine dimana mesin layan diri ini tahan lasak sesuai untuk ditempatkan walaupun dikawasan yang terbuka. Tahan lasak, tidak mudah rosak dan sekaligus ianya sesuai ditempatkan dimana sahaja

>> Murah, berpatutan dan tidak membebankan

RO Water Vending Machine ini merupakan vending machine  yang murah jika dibandingkan dengan produk vending machine yang lain .Hal ini sedikit sebanyak menunjukan bahawa anda tidak perlu melabur sejumlah wang yang banyak untuk memulakan perniagaan ini .

Dengan modal permulaan yang rendah , anda  tidak perlu khuatir sekiranya perniagaan ini tidak memberikan  anda pulangan yang di ingin tapi saya sangat yakin dan percaya bawa anda tidak  akan gagal menjalankan perniagaan ini.Malahan dapat memberikan duit poket yang cukup untuk anda .Tapi Anda akan menyesal dan malah anda akan rugi jika anda tidak mulakannya sekarang.

>> Kurang pesaing

Selain itu juga, perniagaan mesin penapis air layan diri ini juga tidak  mempunyai ramai pesaing  dan masih baru dan kurang popular di Malaysia.Jadi Secara tidak lansung memudah anda mendapatkan lokasi dan memberi anda peluang  memilih lokasi yang terbaik.

>> Spare part yang murah dan mudah didapati 

Setiap alat ganti yang ditukarkan akan di pos kepada anda pada kadar yang segera bagi membolehkan anda mesin anda berfungsi seperti biasa. Kami juga menyediakan khidmat service membaiki untuk datang ke lokasi pada kadar bayaran tertentu.

Jika dalam tempoh warranty spare part akan diberikan secara percuma tanpa sebarang kos tambahan dan jika selepas daripada tempoh warranty ,setiap

kerosakan machine yang memerlukan pertukaran alat ganti akan dikenakan charge bergantung kepada kadar harga yang ditempatkan oleh pihak kami.

Butiran Produk

Specifications

R0 Water Vending machine (Stainless Steel or Eg Plate): 

  • 24-hour uninterrupted UV sterilization. 
  • Intelligent coin and IC card self-service, low consumption
  • Pure drinking water vending machine with coin and IC card operation ,water purifying system with 7 states and UV ,Ozone
  • The entire Machine can be personalized by you using your logo, your marketing sticker and your company information.

Features

1. Waterproof carbon steel cabinet ,the front door open design, safety and health, durable and easy installation.

2.Advanced RO purification techniques, seven levels effective water treatment and two sterilization of UV and ozone.

3. Payment system with coin operation 

4. Airtight filling & high concentrations of ozone sterilization, eliminate the secondary pollution completely.

5. 24 hour uninterrupted UV sterilization ,guarantee the water quality.

6. there is one 200lilter storage water tank inside the machine.

7.This machine can be installed to residential area, supermarket, shop ,store street ,school , community ,etc

8. CE certificate .

Performance Date

Item :

RO-300A

 100GPD

 

200GPD

 

300GPD

 400GPD

Power :

AC 220V   50Hz (or 110V/60Hz)

Power input :

 

 

 

130W

 

 

 

Water Source :

Municipal Tap Water

Production Water  Capacity :

100 Gallon

 

200 Gallon

300 Gallon

400 Gallon

500 Gallon

 

Recovery Rate :

40~45%

Desalting Rate :

98%

Raw Water  Pressure :

0.1~0.4MPa(1~4Kg)

RO Working Pressure :

0.5~0.6MPa(5~6Kg)

Filling Speed :

7L/ Minute

Filling Container :

5 gallon or smaller bottle

Billing Accuracy :

10sen, 20 sen, 50 sen (New & Old )

Deduction Way :

Deduct from total amount

Selling Way :

Coin

Connection of Inlet Water :

G1/2(4 cent inside thread)

Drainage Connection :

G1/2(4 cent inside thread)

Dimension :

71×60×180(cm)

          

Lokasi is King bagi RO Water Vending Machine.. Kenapa kami cakap camtu

Perlu anda tahu bahawa keuntungan bagi perniagaan ini adalah bergantung kepada lokasi vending machine yang anda tempatkan. Jadi, lokasi adalah adalah nyawa dalam perniagaan ini.

Pemilihan lokasi adalah perkara yang paling penting dalam perniagaan mesin layan diri. Keuntungan sesuatu vending machine bergantung pada lokasi yang anda pilih. Pastikan anda mendapatkan lokasi bagi menempatkan vending machine anda terlebih dahulu sebelum anda membuat pembelian mesin layan diri anda. Bagi mengetahui dengan lebih lanjut tentang bagaimana cara bagi mendapatkan lokasi yang strategik bagi sesuatu vending machine, anda boleh baca dalam post2 ini klik disini

Di Malaysia terdapat juga syarikat yang menawarkan servis mencari tempat bagi menempatkan vending machine dan kebiasaannya harga yang ditawarkan agak mahal. Jadi, jika anda mempunyai modal yang terhad, saya mengesyorkan kepada anda untuk mencari lokasi  anda sendiri bagi menjimatkan duit modal sedia ada anda.

Antara lokasi yang menjadi pilihan bagi menempatkan ro water vending Machine

Contoh Proposal & Surat Mohon Tapak RO Water Vending Machine

Dapatkan contoh proposal dan surat mohon tapak secara “PERCUMA” daripada kami khas untuk anda bagi memudahkan urusan permohonan tapak bagi RO Water Vending Machine anda. Sila klik “download now” dibawah sekarang :-

1) Contoh Surat Mohon Tapak Vending Machine Beserta Agreement
www-gifcreator-me_6mojgw
2) RO Water Vending Machine @ Mesin Penapis Air Layan Diri

www-gifcreator-me_6mojgw

Anggaran Kutipan Hasil Kutipan

Maintenance, Warranty , Spare part

Setiap alat ganti yang ditukarkan akan di pos kepada anda pada kadar yang segera bagi membolehkan anda mesin anda berfungsi seperti biasa. Kami juga menyediakan khidmat service membaiki untuk datang ke lokasi pada kadar bayaran tertentu.

Jika dalam tempoh warranty spare part akan diberikan secara percuma tanpa sebarang kos tambahan dan jika selepas daripada tempoh warranty ,setiap

kerosakan machine yang memerlukan pertukaran alat ganti akan dikenakan charge bergantung kepada kadar harga yang ditempatkan oleh pihak kami.

Sedikit nasihat saya sebelum anda memulakan mesin penapis air layan diri

Di sini saya senarai beberapa tips yang saya ingin kongsikan kepada anda sebelum anda memulakan perniagaan ini supaya anda lebih bersedia  :-

  • Pastikan anda mencari kawasan yang dekatan dengan tempat tinggal supaya  memudahkan  anda untuk  menggutip wang dan mudah untuk anda menjaga sekiranya berlaku sebarang hal.vending machine massage chair malaysia
  • Mesin penapis air layan diri yang ditempatkan dipantau sekurang-kurangnya 2 minggu sekali
  • Dapatkan khidmat nasihat daripada pihak kami melalui telefon, whatsapp atau pun bersemuka bagi mencerahkan lagi pengetahuan anda mengenai perniagaan ini
  • Bertanya dengan rakan-rakan yang telah melakukan perniagaan ini
  • Pastikan sebelum anda membuat pembayaran kepada pembekal, pastikan anda membuat kajian tentang pembekal  tersebut  bagi mengelakkan anda di Scam oleh pembekal yang tidak bertanggungjawab.
  • Sebaik-baiknya bersemuka dengan pembekal sebelum membuat bayaran
  • Cari pembekal yang mempunyai stok untuk barang ini bagi memudahkan anda untuk memulakan perniagaan ini
  • Cari pembekal yang berdekatan dengan kawasan anda supaya anda mudah untuk mendapatkan bantuan
  • Buat kajian yang cukup mengenai lokasi yang anda ingin meletakan vending machine anda kerana ia amat penting bagi keuntungan anda setiap bulan
  • Berbaik dengan orang-orang disekitar tempat anda menempatkan vending machine anda kerana mereka ini boleh menjadi mata-mata anda jika anda tiada sekaligus mendapat membantu anda jika berlaku sebarang perkara yang tidak diingin pada mesin penapis layan diri anda

Harga Jualan & Promosi Hebat

RO Water Vending Machine (Stainless Steel & Eg Plate)

Harga Asal

 BUKAN RM 8800

BUKAN RM 7900

BUKAN RM 7300 

TAPI HANYA

Last Price update : 2018-07-12

ro water rakan vemding

RO Water Vending Machine (Eg Plate)

  • New Unit
  • 100liter
  • 1 Year Warranty
  • Free Delivery Selangor & KL
  • Installation charge depend on site

RM 5800

RO Water Vending Machine (Stainless Steel)

  • New Unit
  • 100liter
  • 1 Year Warranty
  • Free Delivery Selangor & KL
  • Installation charge depend on site

RM 6800

TINGGAL 5 UNIT SAHAJA LAGI DAPATKAN SEGERA ATAU TUNGGU LAGI 2 BULAN 

ANDA BERMINAT ?

Sila call/SMS ke 

013-4196930 Atau Klik Sini Untuk Whatsapp kepada Kami

bagi sebarang pembelian atau  pertanyaan lanjut

Testimoni

Perniagaan yang sangat mudah. Saya datang 2 kali je seminggu untuk pastikan duit syiling tak sangkut
Rasyidi Halim
Usahawan
Pada harga sekitar RM 5500 saya tertelah berjaya mendapat wang pulangan modal saya dalam masa 5 bulan sahaja
Omar Sharif
Usahawan
Dengan adanya Ro water vending machine ini saya automatik dah jadi macam bos.Mesin yang bekerja dan menjana pendapatan untuk saya
Sufi Firdaus
Pelajar IPTA
Alhamdulilah setelah beberapa bulan saya menjalankan perniagaan ro water vending machine ni, saya dapat menjana pendapatan pasif RM 1000 setiap bulan secara pasif walaupun saya masih bekerja
Shafiqah alfi
Penjawat awam

Cara Membuat Pembayaran

SILA BUAT PEMBAYARAN DENGAN MENGISI BORANG DIBAWAH SEKARANG

Jika ada masalah ketika mengisi borang atau membuat bayaran,

Sila Call hotline di +6013 419 6930

Atau Klik Sini Untuk Whatsap kepada Kami

Saya Tahu Cik Ade Banyak Soalan Nak Tanyekan..?

Jangan risau cube tengok dalam senarai soalan dan jawapan dibawah saya tahu mesti cik ade soalan-soalan yang cik tengah fikirkan tu

1.Macam nak mulakan perniagaan ni?
Jawapanyan Mudah je Mula2 sekali
– Cari tempt letak mesin
– Beli Ro water vending machine dari Rakan Vending
– Kami akan uruskan urusan pemasangan machine secepat mungkin ke lokasi anda
– Kutip duit dan pantau ro water vending machine anda seminggu  atau 2 minggu sekali
 
2.Adakah lokasi disediakan?
kami tidak menyediakan lokasi bagi menempatkan mesin penapis layan diri anda..tetapi akan bantu anda dr segi contoh kertas kerja dan surat menyurat bg permohonan tapak secara percuma khas untuk anda
 
 
3. Boleh ke bayar ansuran?
Kami disini hanya menerima pembayaran secara tunai atau mengunakan kad kredit sahaja.
 
Disini kami tidak menyediakan pakej ansuran melainkan cik sendiri mencari alternatif membuat pinjaman dari mana2 agency seperti pihak bank atau mana persatuan2 usahawan bumiputra
 
4. Adakah pihak syarikat menyediakan perkhidmatan selepas jualan  ?

Ya, kami menyediakan perkhidmatan selepas jualan. Setiap Ro water vending machine yang dibekalkan oleh pihak kami dibekalkan jaminan selama 6 bulan .Jadi,dalam tempoh 6 bulan jika berlaku sebarang kerosakan pada mesin penapis air layan diri anda kami membantu anda membaiki dan juga memberi anda alatan ganti secara percuma tanpa sebarang kos tambahan.

Jika berlaku kerosakan selepas tempoh jaminan,setiap pertukaran memerlukan alatan ganti akan  dikenakan charge bergantung kepada harga alat ganti tersebut. Setiap pertukaran alatan ganti ini tidak termasuk pemasangan.

5.Kalau rosak macam mane ?

Jangan risau setiap Ro water vending machine yg di bekal oleh pihak kami dibekalkan jaminan atau warranty selama 1 tahun .Dalam tempoh 1 tahun klau rosak kami akan bagi alat ganti yang rosak secara percuma. Anda juga boleh meminta pihak kami untuk datang ke lokasi anda berdasar kos dan labour charge yang di persetujui.

 
6. Di manakah lokasi yang sesuai bagi menempatkan mesin penapis air layan diri ?
Lokasi yg sesuai  dihadapan dobi layan diri, Carwash, hotel, kedai runcit, Masjid dan banyak lagi yang dirasekan sesuai
 
 7. Apakah yang perlu dilakukan bagi mengelak kegiatan vandalisme ?
Pastikan anda pasang extra lock dan letak di kawasan yang bertutup jika boleh dan anda org yg boleh pantau mesin anda seperti jiran2 di sekeling  mesin penapis layan diri anda
 
Dan tips penting klau boleh elakkan dari menempatkan mesin penapis layan diri anda di lokasi sunyi  sepi terutama di waktu malam yang mengelakkan kegiatan yang tidak diingini berlaku
 
8. Apa benda yang saya perlukan dalam proses untuk mendapatkan lokasi ?

Kami akan bantu anda cari tempat dengan mencadangkan idea2 yang membolehkan anda mendapatkan tempat dan kami juga akan beri portfolio kami dan contoh surat menyurat yang memudah proses anda memohon tempat

10..Berapakah kadar sewa yg perlu diletakkan oleh saya kepada onwer premis?

Anda perlu letakkan kadar sewa sekitar Rm 100ke Rm 150 ..kurang lebih baik bg memaksimakan Keuntungan anda

11.Berapakah hari pemantauan yang diperlukan bagi Ro water vending machine ni ?

Pemantau sekurang2nya 2 minggu sekali dan seelok2nya 1 minggu sekali..

12. Macam mana cara pembelian bagi Ro water vending machine ni?
 
Jika anda berminat bg membuat pembelian anda boleh membuat pembayaran secara Cash atau kad kredit ke akaun:-
.
*Rhb-21223700038405 harelzey enterprise*
.
Dan hantarkan slip pembelian ke no whatsapp ini beserta nama penuh dan alamat penghantaran Kepada kami
 
13. Berapa kos bagi penghantaran untuk produk ini ?

Kos penghantaran adalah tertakluk kepada lokasi anda.Jika anda tinggal di sekitar area lembah klang penghantaran adalah percuma. Dikawasan-kawasan adalah tertakluk kepada kos penghantaran semasa.

14. Adakah syarikat sentiasa mempunyai stok bagi Spare part?

Ya,Kami menyediakan spare part untuk ke semua pelanggan kami

15. Bagaimana proses penjagaan barang ini?

Penjagaan ialah anda hanya perlu membersihkan mesin penapis layan diri anda seminggu sekali  supaya pelanggan sentiasa merasa selesa untuk mengunakannya

16. Saya meragui akan ketahanan barang ini?

Pengalaman kami adalah sangat jarang RO water vending machine yang rosak dalam tempoh kurang dari 1 tahun

Hubungi Kami

HARELZEY ENTERPRISE

Alamat  :

No. 1 ,Jalan Delima 9,

Taman Delima, Batu 13,

Jalan Cheras 43000 Kajang,

Selangor Darul Ehsan

Malaysia

HP:46854 wat 013-4196930

Website : www.rakanvending.com

Email : info@rakanvending.com

Anda mempunyai sebarang pertanyaan?… isikan pertanyaan anda dibawah