Mesin Layan Diri Murah Dan Mampu Milik Bawah RM 1000
 Kembali ke laman utama

Last web update : 2019-07-20

INGIN TAHU BAGAIMANA NAK MULAKAN PERNIAGAAN VENDING MACHINE ATAU MESIN LAYAN DIRI DENGAN MODAL PERMULAN BAWAH rM 1000 rINGGIT TANPA KOS TERSEMBUNYI?

mesin coklat layan diri

APA ITU VENDING MACHINE?

Vending machine merupakan suatu alat atau mesin layan diri yang menjual barangan atau perkhidmatan yang fungsi secara automatik. Vending Machine tidak memerlukan tenaga manusia atau pekerja untuk melakukan urusan menjual beli sesuatu barangan mahupun perkhidmatan yang disediakan.

Tidak seperti urusan jual beli biasa, mesin layan diri ini akan mengeluarkan barang yang kita inginkan setelah kita membuat pembayaran dengan cara memasukkan sejumlah coin,syiling maupun wang kertas ke dalam mesin tersebut.

 Mungkin anda diluar yang berfikiran sebegini…

“Saya nak beli mesin layan diri tapi modal besar , mesin layan diri mane ade harga yang murah bawah RM 1000 ….paling-paling pun modal ke  RM 5000 ke RM 7000 ? Ade ke mesin layan diri yang bawah RM 1000 ?

Pasti anda Tidak percaya ada mesin layan diri murah yang harga bawah RM 1000 Ringgit kan?

  • Jangan risau kami ada mesin layan diri murah harga bawah RM 1000 khas untuk membantu anda yang kurang berpendapatan atau ingin mencari wang tambahan

Memperkenalkan

mesin layan diri Coklat

  • Kos permulaan mesin layan diri yang modal rendah, murah dan risiko kerugian yang sangat minima
  • Tidak memerlukan anda bekerja keras untuk mendapatkan wang. Biar mesin layan diri coklat yang bekerja dan menghasilkan wang untuk anda
  • Perniagaan vending machine termurah di Malaysia dan terbaru di Malaysia
  • Bakal meletop 2019!!!
  • Perniagaan vending machine paling kurang pesaing berbanding produk vending machine lain kerana produk ini masih baru lagi di malaysia
  • Rugi anda tak mulakan sekarang
  • Inilah masa terbaik untuk anda mulakan  

APA ITU MESIN LAYAN DIRI COKLAT ?

Mesin Layan diri Coklat  adalah sejenis produk vending machine yang murah , ekonomi dan mesra pengguna bagi membantu golongan yang ingin mencari pendapatan tambahan sekaligus mengukuhkan sumber kewangaan anda

Tidak seperti produk vending machine lain, dengan mesin layan diri murah ini , anda hanya memerlukan modal yang permulaan sangat rendah berbanding produk vending machine yang lain yang memerlukan anda mengeluarkan sejumlah wang yang sangat besar sebagai modal permulaan

Anda Mungkin menghadapi masalah seperti dibawah :-

  1. Masalah kewangaan
  2. Gaji tak cukup
  3. Hutang banyak
  4. Duit simpanan xde
  5. Kehidupan harian sibuk dan padat setiap hari
  6. Nak bisnes tapi malas
  7. Tak tau bisnes apa yang senang dan mudah
  8. Takut gagal klau buat bisnes
  9. Takut keluar modal yang banyak

Tapi dengan memulakan perniagaan ini :-

  1. Membantu mengukuh sumber kewangan anda
  2. Menyelesaikan masalah kewangan yang di hadapi
  3. Sejenis perniagaan yang murah dan senang tapi boleh menjana pendapatan
  4. Tak perlu kerja keras untuk dapat duit
  5. Buat bisnes tapi menganggu kehidupan sedia ada
  6. Bisnes yang xperlu layan karenah pekerja
  7. Bisnes yang Tak perlu sewa kedai utk beroperasi
  8. Dapat lebih masa bersama keluarga
  9. Tak perlu kerja siang malam
  10. Rilek kat rumah tapi boleh buat duit
  11. Menambah pendapatan sedia ada anda
  12. Kebebasan yang perniagaan tak nak terikat dengan masa
  13. Ada masa enjoy
  14. Boleh buat duit simpanan

BAGAIMANA MESIN LAYAN DIRI COKLAT INI BERFUNGSI DAN BEROPERASI ?

Mesin Layan diri Coklat adalah sebuah vending machine murah yang berfungsi secara Automatik. Ini bermakna, mesin ini boleh bekerja  24 jam untuk anda tanpa anda sedari dan sekaligus menunjukkan bahawa anda tidak perlu bersusah payah  memberikan komitmen dari segi masa anda setiap hari untuk menjaga mesin ini. Mesin Layan Diri Murah ini anda akan dapat menjana pendapatan walaupun anda sedang menonton television LCD dirumah.

KELEBIHAN PRODUK MESIN LAYAN DIRI COKLAT

Terdapat banyak kelebihan-kelebihan yang terdapat pada produk ini kepada anda yang bakal memulakan perniagaan ini.Antaranya :-

  1. Modal permulaan yang rendah dan murah
  2. Kadar risiko yang kurang
  3. Lokasi yang mudah dicari untuk menempatkan mesin layan diri jenis ini
  4. Tidak mengunakan tenaga elektrik
  5. Keuntungan margin yang tinggi
  6. Boleh menjadi pendapatan yang lumayan kepada anda jika diletakkan dalam kuantiti yang besar

Dapatkan tips2 dan infomasi terkini menjalankan perniagaan vending machine bersama komuniti Rakan Vending

DI MANA LOKASI TERBAIK BAGI MENEMPATKAN MESIN LAYAN DIRI INI ? 

Anda tidak perlu risau tentang lokasi untuk menempatkan mesin ini, masih banyak lagi lokasi diluar sana yang belum mempunyai perkhidmatan seperti ini dan juga ramai yang tidak tahu menahu tentangnya. Hal ini kerana mesin layan diri Coklat ini masih kurang popular dan masih lagi baru di malaysia jika dibandingkan dengan produk mesin layan diri yang lain seperti vending machine air tin dan snack vending machine. Anda boleh pilih di mana saja lokasi yang anda rasakan sesuai untuk ditempatkan dan juga yang penting selamat serta bebas dari vandalisma. Antara lokasi-lokasinya seperti berikut:

Shopping Mall

Supermarket

Masjid

Dobi Layan Diri

Car Wash

Tempat-Tempat Menunggu

Hotel

Kawasan Hentian Rehat

CONTOH PROPOSAL & SURAT MOHON TAPAK MESIN LAYAN DIRI COKLAT

Dapatkan contoh proposal dan surat mohon tapak secara “PERCUMA” daripada kami khas untuk anda bagi memudahkan urusan permohonan tapak mesin layan diri coklat  anda. Sila klik “download now” dibawah sekarang :-

1) Contoh surat mohon tapak vending Machine
www-gifcreator-me_6mojgw
3) Candy Vending Machine @Mesin Layan Diri Coklat

www-gifcreator-me_6mojgw


 

KETAHUI 9 TIPS BERKESAN BAGI MENDAPAT LOKASI YANG TERBAIK BAGI MENEMPAT MESIN LAYAN DIRI COKLAT

Lokasi adalah segala-galanya dalam perniagaan ini. Perlu anda tahu bahawa keuntungan bagi perniagaan ini adalah bergantung kepada lokasi yang anda tempatkan untuk mesin anda tersebut.Terdapat banyak lokasi-lokasi yang dilihat menarik di pandangan mata akan tetapi setelah mesin itu berjaya ditempatkan, hasil kutipan kurang memberangsangkan.

Jadi, perlu diingatkan supaya anda mengambil kira beberapa faktor sebelum anda membuat keputusan menempatkan mesin layan dri anda ini. Terdapat berapa faktor yang perlu dititik beratkan dalam memilih sesuatu lokasi. Di Bawah saya senarai beberapa tips yang mungkin membantu anda dalam memilih sesebuah lokasi

  • Pilih tempat yang mempunyai lokasi yang waktu beroperasi panjang sekurangnya 12 jam ke atas dan sebaiknya 24 jam kerana lebih panjang waktu beroperasi untuk mesin anda ,lebih ramai orang akan guna mesin anda dan lebih tinggi untung anda berbanding lokasi yang beroperasi kurang dari 12 jam.
  • Tempat atau kawasan orang yang menunggu. Contohnya hentian bas,kaunter2 menunggu,carwash dan Dobi layan diri
  • Tempat yang bersih dan selesa supaya chocolate vending machine anda tidak mudah kotor dan sekaligus pelanggan berasa selesa untuk mengunakannya
  • Letak kadar sewa bulanan yang  rendah  sekitar RM 30 ringgit kebawah dibayar kepada pemilik kawasan. Ini adalah penting bagi memaksimakan keuntungan dan mengurangkan kadar kos sewaan.
  • Tempatkan Mesin Layan Diri Coklat anda dikawasan yang bertutup ,ini bagi mengelakkan sebarang aktiviti vandislime berlaku.
  • Kawasan yang berhawa dingin. Kawasan yang berhawa dingin akan menambah lebih keselesaan kepada pelanggan dan potensi pelanggan untuk menggunakan mesin anda lebih lama adalah tinggi.
  • Rekodkan setiap hasil kutipan setiap minggu atau sebulan bagi mengetahui kadar keuntungan untuk setiap Mesin Layan diri Coklat  anda.
  • Pasti keruntungan Mesin Layan diri Coklat anda sekurang-kurangnya 2 kali dari kos pembayaran sewa setiap bulan. Katakan keuntungan setiap bulan RM 300 sewa sebulan rm 100. So, keuntungan sebulan RM 300 bermakna  2 kali ganda dari bayaran sewaan bulanan.
  • Jika Mesin Layan diri Coklat yang ditempatkan  kurang mendapat sambutan dan membawa kerugian kepada anda.Anda perlu mencari tempat yang baru untuk mesin anda. Ini amatlah penting bagi mengelak kerugian yang terterus berlaku kepada perniagann vending machine anda.

 

SEDIKIT NASIHAT KEPADA ANDA YANG BAKAL MEMULAKAN PERNIAGAAN MESIN LAYAN DIRI INI

Di sini ingin saya kongsikan juga beberapa tips yang mungkin berguna untuk anda sebelum anda menjalan perniagaan ini supaya anda lebih bersedia :-

  • Pastikan anda mencari kawasan yang dekatan dengan tempat tinggal supaya  memudahkan  anda untuk  mengutip wang dan mudah untuk anda menjaga sekiranya berlaku sebarang hal.
  •  Pantau mesin yang anda tempatkan sekurang-kurangnya sekali sebulan 
  • Dapatkan khidmat nasihat daripada kami melalui telefon, whatsapp atau pun bersemuka bagi mencerahkan lagi pengetahuan anda mengenai perniagaan ini
  • Bertanya dengan rakan-rakan yang telah melakukan perniagaan ini
  • Pastikan sebelum anda membuat pembayaran kepada pembekal, pastikan anda membuat kajian tentang pembekal  tersebut  bagi mengelakkan anda di Scam oleh pembekal yang tidak bertanggungjawab.
  • Sebaik-baiknya bersemuka dengan pembekal sebelum membuat bayaran
  • Cari pembekal yang mempunyai stok untuk barang ini bagi memudahkan anda untuk memulakan perniagaan ini
  • Buat kajian yang cukup mengenai lokasi yang anda ingin meletakan mesin anda kerana ia amat penting bagi nilai keuntungan anda setiap bulan
  • Berbaik dengan orang-orang disekitar lokasi mesin anda kerana mereka ini boleh menjadi mata-mata anda jika anda tiada sekaligus mendapat membantu anda jika berlaku sebarang perkara yang tidak diingin pada mesin anda

HARGA JUALAN

  • Barang ready stok,bayar harini esok dapat!!!

CHOCOLATE VENDING MACHINE
———————————————

Harga Asal

RM 999

Harga Promosi Terkini

HANYA RM699.00 sAHAJA

Jika mendapatkan Mesin Layan Diri Coklat dgn kami di Rakan Vending. Kami akan pastikan barangan kami :-

  • Barang ready stock
  • Boleh melihat stok barangan sebelum membuat pembelian
  • Bayar hari ini, esok anda sudah boleh memiliki mesin layan diri coklat anda
  • Anda boleh berjumpa saya di Kajang, Selangor jika anda tidak yakin untuk membuat pembelian secara online
  • Jika anda mempunyai masalah untuk mendapatkan tempat, hubungi kami dan kami akan sedia memberi khidmat dan nasihat untuk anda
mesin coklat layan diri

Last web update : 2018-06-22

#KLAU ANDA BAYAR HARINI DISCOUNT SEBANYAK RM 100# 

ANDA BERMINAT ?

Sila call/SMS ke +60134196930 Atau Klik Sini Untuk Whatsapp kepada Kami

bagi sebarang pembelian atau  pertanyaan lanjut

TESTIMONI

“Perniagaan vending machine ini sangat mudah. Pada Modal permulaan yang rendah dan murah kini saya dapat menjana pendapatan tambahan secara pasif setiap bulan.” Syamir, 27
“Dengan perniagaan mesin coklat ini cuma letak dan tinggal sahaja sebulan sekali kutip duit pun takpe” Away,28
“Duit syiling di atas sebagai tanda bahawa mesin coklat ini memang boleh mendatangkan hasil walaupun pada modal permulaan bawah RM 1000 “ Naimah,28

CARA MEMBUAT PEMBAYARAN

 
  • Bank-in/Online Banking
Jika anda berminat bg membuat pembelian anda boleh membuat pembayaran secara Cash atau kad kredit ke akaun:-

Rhb-21223700038405 harelzey enterprise

Dan hantarkan slip pembelian 📩 ke no whatsapp ini beserta nama penuh dan alamat penghantaran Kepada kami 🚚

  • Boleh saya terus datang ke kedai tanpa membuat order online?

Ya, anda boleh singgah ke lokasi kami dan terus melakukan pembelian barang di situ tanpa membuat order online.

Namun jika anda hendak pastikan barang yang anda hendak membeli itu mempunyai stok atau sebaliknya, anda perlu menghubungi pihak kami terlebih dahulu.

SOALAN LAZIM

SAYA TAHU CIK ADE BANYAK SOALAN NAK TANYEKAN😉..?
Jangan risau cbe tgk dalam senarai soalan dan jawapan dibawah saya tahu mesti cik ade soalan2 yg cik tgh fikirkan tu 👇🏻:-

1.Berapa syiling yang perlu digunakan utk mengunakan mesin layan diri coklat ni ?

– Setiap kami customer yg ingin mengunakan mesin layan diri ini perlu memasuk 2 keping syiling ’50 sen baru’ .. dan duit syiling 50 sen lama dan duit syiling lain tidak di terima bg mengunakan mesin tersebut

2. Kat mane nk dapat stok coklat bagi mesin layan diri ini ?

– Anda boleh dptkan stok chocolate yang murah anda boleh dapatkan sahaja di tesco, giant, Nsk dan Econsave.

3. Boleh ke jual benda lain selain coklat m&m menggunakan mesin layan diri ni ?

-Ye boleh.. anda juga boleh menjual barangan seperti kacang2, gula2 keras dan lain2 lagi yg di rasekan sesuai

4. Adalah pihak syarikat menyediakan lokasi?

– kami tidak menyediakan lokasi bagi menempatkan mesin layan diri coklat anda..tetapi akan bantu anda dari segi contoh kertas kerja dan surat menyurat bg permohonan tapak secara percuma

5. Di manakah lokasi yg sesuai bg menempatkan mesin layan diri ini ?

– Lokasi yg sesuai dobi layan diri, pejabat2, hotel, kedai runcit, mamak 24 jam dan lain2 lagi

6.Berapakah kadar sewa yg perlu diletakkan oleh saya kepada onwer premis?

-Anda perlu letakkan kadar sewa sekitar Rm 20 ke Rm 50 ..kurang lebih baik bg memaksimakan keuntungan anda

7.Berapakah margin keuntungan bagi setiap kali menggunakan Mesin Layan Diri Coklat ini ?

– Margin keuntungan sekitar 50-70% bergantung pada harga chocolate terkini

8. Berapa bijik coklat yang akan keluar utk sekali penggunaan?

– Boleh di set dan di adjust jumlah chocolate yang akan keluar mengikut anda

9.Berapakah hari pemantauan yang diperlukan bagi vending machine ni ?

-Pemantau sekurang2nya 1 bulan sekali dan se elok2nya 2 minggu sekali..

10. jika pelanggan memasukkan duit syiling selain 50 sen baru seperti 5 sen , 10 sen dan 20 sen adalah boleh menyebabkan tersangkut?

– Jika pelanggan memasukan duit syiling 5 sen , 10 sen dan 20 sen..duit tersebut tidak akan tersangkut dan duit tersebut juga akan terus masuk ke dalam tabung di dalam mesin coklat tersebut

11. Apa yang perlu dilakukan bagi mengelak kegiatan vandalisme ?

– Pasang alarm dan letak di kawasan yang bertutup dan mempunyai org yg boleh pantau seperti office2, kedai mamak 24, hotel dan lain2 lagi

12. Bolehkah saya mendapat pengiraan detail mengenai margin keuntungan ?

Margin ke untungan bagi mesin layan diri ini adalah 50% dan kekacang dalam 80% bergantung pada jenis produk yg cik gunakan

Adakah semua soalan cik td terjawab?..


 

HUBUNGI KAMI

 

HARELZEY ENTERPRISE

Alamat  :

No. 1 ,Jalan Delima 9,

Taman Delima, Batu 13,

Jalan Cheras, 43000 Kajang,

Selangor Darul Ehsan

Malaysia

HP:46854 wat 013-4196930

Website : www.rakanvending.com

Email : info@rakanvending.com

Anda mempunyai sebarang pertanyaan ?… isikan pertanyaan anda dibawah