“Biar Kerusi Urut Buat Duit Untuk Anda”

kerusi urut vending machine massage chair malaysia 

Pernahkah anda terfikir peniagaan apa yang 

Tak perlu kerja siang malam 
Tak perlu jual barang 
Tak perlu pekerja
Tak perlu sewa kedai

TAPI income sentiasa masuk 24 jam…? 

thinking

Cuba anda bayang walaupun anda tidak bekerja tapi duit sentiasa masyukk

Apa perasaan anda jika ini terjadi kepada diri anda?


 vending machine massage chair malaysia

“Tahukah anda mengenai perniagaan vending machine?”

“Pernahkah anda terdengar mengenai kerusi urut layan diri atau vending machine massage chair?”

tumblr_inline_nr88ggsMcK1sndsvm_500


 

APA ITU PERNIAGAAN VENDING MACHINE ?

 vending machine massage chair malaysia

vending-machines-products

Vending machine merupakan suatu alat atau mesin yang menjual barangan atau perkhidmatan yang fungsi secara automatik. Vending Machine tidak memerlukan tenaga manusia atau pekerja untuk melakukan urusan menjual beli sesuatu barangan mahupun perkhidmatan yang disediakan. vending machine massage chair malaysia

Tidak seperti urusan jual beli biasa, mesin ini akan mengeluarkan barang yang kita inginkan setelah kita membuat pembayaran dengan cara memasukkan sejumlah coin,syiling mahupun wang kertas ke dalam mesin tersebut.


 

APA ITU KERUSI URUT LAYAN DIRI ?

 

rakan vendingKerusi urut layan diri atau lebih dikenali sebagai ” Vending Machine Massage Chair ” merupakan sejenis mesin layan diri yang menyediakan perkhidmatan mengurut yang berkebolehan menjana pendapatan ribuan ringgit secara automatik bagi membantu mereka-mereka yang ingin menjalankan perniagaan tetapi mempunyai kekangan masa dan waktu serta sentiasa sibuk dalam kehidupan seharian sekaligus memberikan anda pulangan yang sangat lumayan walaupun tanpa berbuat apa-apa.

Tidak Seperti Mesin layan diri yang biasa , dengan Kerusi urut layan diri ini anda akan dapat menjana pendapatan secara mudah,senang dan santai tanpa perlu bekerja.



BAGAIMANA KERUSI URUT LAYAN DIRI BEROPERASI DAN MENJANA WANG UNTUK ANDA ?

Kerusi urut layan diri  bersifat Auto Vending bermakna mesin ini boleh bekerja  24 jam untuk anda dan sekaligus menunjukkan bahawa anda tidak perlu  bersusah payah  memberikan komitmen dari segi masa anda setiap hari untuk menjaga mesin ini. Cuma anda perlu meluangkan sedikit sahaja masa untuk mengambil hasil kutipan anda setiap seminggu. Sangat Mudahkan?…Sape2 pun boleh  buat  vending machine malaysia

Rakan vending 4

Tahukah Anda bahawa Kerusi urut layan diri mampu menjana pendapatan yang lumayan secara automatik  24 jam tanpa henti walaupun anda hanya duduk goyang kaki je kat rumah ?

 


 vending machine massage chair malaysia 

KELEBIHAN PERNIAGAAN KERUSI URUT LAYAN DIRI

Rakan vending 5

Tahukah Anda bahawa dengan menjalankan perniagaan Kerusi urut layan diri  kerja anda hanya kutip dan kira duit  sahaja ? 

 vending machine massage chair malaysia

PRODUK KERUSI URUT LAYAN DIRI

Rakan vending logo

 vending machine massage chair malaysia

 20141124_23235020141124_23231920141124_232333 

Untitled 2

Berikut adalah Ciri-Ciri Produk Kerusi Urut Layan Diri yang kami tawarkan :

  1. Mempunyai 6 roda urutan yang memberikan urutan lebih selesa dan melegakan
  1. Urutan pada bahagian belakang sepanjang 58cm dari atas ke bawah menjanjikan seluruh bahagian belakang pengguna dapat diurut dengan sempurna.
  2. Mempunyai urutan pada bahagian tempat duduk iaitu urutan pada bahagian tulang punggung yang pastinya memberikan urutan yang lebih selesa dan melegakan.
  3. Menggunakan ruang yang kecil sahaja iaitu 118cm x 82cm x 87cm atau 4 kaki x 6 kaki
  1. Mempunyai 6 jenis kaedah urutan iaitu Shiatsu, Kneading, Tapping, Wavelet, Pummel, dan Rhythm yang menjamin kepuasan kepada pelanggan terhadap perkhidmatan Kerusi Urut yang ditawarkan ini.vending machine massage chair malaysia
Menggunakan Wang Kertas RM 1,RM 5 dan RM 10

Voltage:110V/220240V

Watt:190W

Certificates:CB,CE,RoHS

Berat : 104kg

Untitled

 

 

 

201002684_ce_s Untitled 350002594_ce_s 200400094_ce_s


 vending machine massage chair malaysia

KERUSI URUT LAYAN DIRI NI NAK LETAK KAT MANA?

 

Rakan vending 4

Anda tidak perlu risau tentang lokasi untuk menempatkan kerusi urut ini kerana masih banyak lagi lokasi diluar sana yang belum mempunyai perkhidmatan kerusi urut layan diri ini. Hal ini kerana kerusi urut layan diri ini masih lagi baru di malaysia jika dibandingkan dengan produk vending machine yang lain seperti vending machine air tin dan sebagainya. Anda boleh pilih di mana saja lokasi yang anda rasakan sesuai untuk ditempatkan. Antaranya seperti berikut:

video.yahoofinance.com@ddd3fcd3-4f5c-3ecb-a53c-30264c6f8cfe_FULL

 

 

 

 

 

sm2

masjid_kristal_mosque

IMAG0957

carwashoutlet

017952379

500____college-hotelp1diapo1_718   

Berjaya Hills, Bukit Tinggi 

orange-arrow-clip-art-fnqsda-clipart

Dapatkan contoh proposal dan surat mohon tapak daripada pihak kami bagi memudahkan urusan permohonan tapak kerusi urut layan diri anda

ebook_tpak

www-gifcreator-me_6mojgw


Vending Machine massage chair malaysia 

ANGGARAN KEUNTUNGAN BERDASARKAN KADAR PENGGUNA KERUSI URUT LAYAN DIRI 

Berikut adalah kadar keuntungan yang anda perolehi mengikut kadar penggunaan oleh pelanggan :-

Untitled-21


 

10 RAHSIA KEJAYAAN PERNIAGAAN KERUSI URUT LAYAN DIRI YANG PERLU ANDA TAHU

Perniagaan ini juga memerlukan Strategi yang betul.Terdapat pelbagai Strategi yang boleh diguna pakai dalam perniagaan ini. Perlu anda tahu bahawa keuntungan bagi perniagaan ini adalah bergantung kepada lokasi kerusi urut yang ditempatkan oleh anda. Jadi, lokasi adalah segalanya dalam perniagaan ini.vending machine massage chair malaysia

20151110_14065120151110_17451820150831_175349

  1. Pilih tempat yang mempunyai lokasi yang waktu beroperasi panjang sekurangnya 12 jam ke atas dan sebaiknya 24 jam kerana lebih panjang waktu beroperasi untuk kerusi anda ,lebih ramai orang akan guna kerusi anda dan lebih tinggi keuntungan anda berbanding lokasi yang beroperasi kurang daripada 12 jam.
  2. Tempat atau kawasan orang yang menunggu. Contohnya hentian bas,kaunter2 menunggu,carwash dan dobi layan diri
  3. Tempat yang bersih dan selesa supaya kerusi urut anda tidak mudah kotor dan sekaligus pelanggan berasa selesa untuk mengunakan kerusi urut anda
  4. Letak kadar sewa bulanan yang  rendah sekitar RM 100 ringgit kebawah yang dibayar kepada pemilik premis. Ini adalah penting bagi memaksimakan keuntungan dan mengurangkan kadar kos operasi.vending machine massage chair malaysia
  5. Jika anda ragu-ragu sama ada tempat yang anda ingin tempatkan kerusi urut anda itu boleh mendatangkan keuntungan atau sebaliknya, anda disyorkan untuk membuat profit sharing dengan owner.Ini bagi mengelakkan risiko sekiranya keuntungan bulan tidak mampu untuk membayar sewa bulan.Dengan profit Sharing,Jika anda untung ,onwer premis pun akan untung dan kalau anda rugi ,onwer tempat pun akan rugi. Contohnya anda letak sebuah kerusi di tempat A dan anda membuat perjanjian dengan onwer bahawa keuntungan setiap bulan akan diberikan sebanyak 80% kepada anda dan 20% kepada owner kawasan. Sebaik-baiknya letakkan profit sharing yang peratusannya melebihi 80 % untuk anda sebagai pemilik kerusi.Jadi, Profit sharing ini adalah pilihan yang terbaik jika anda ragu2 akan tempat yang anda ingin tempatkan kerusi urut anda.
  6. Tempatkan kerusi anda dikawasan yang bertutup, ini bagi mengelakkan sebarang aktiviti vandislime daripada berlaku.
  7. Kawasan yang berhawa dingin. Kawasan yang berhawa dingin akan memberi lebih keselesaan kepada pelanggan potensi pelanggan untuk mengunakan kerusi urut anda lebih lama adalah tinggi.vending machine massage chair malaysia
  8. Rekodkan setiap hasil kutipan setiap minggu atau sebulan bagi mengetahui kadar keuntungan untuk sesuatu kerusi urut anda.
  9. Pasti keruntungan kerusi urut anda sekurang-kurangnya 2 kali dari kos pembayaran sewa setiap bulan. Katakan keuntungan setiap bulan RM 300 sewa sebulan rm 100. So keuntungan sebulan RM 300 bermakna  2 kali ganda daripada bayaran sewaan bulanan.
  10. Jika kerusi urut yang ditempatkan  kurang mendapat sambutan dan membawa kerugian kepada anda. Anda perlu mencari tempat yang baru untuk kerusi urut anda.Ini amatlah penting bagi mengelak kerugian yang terterus berlaku kepada perniagann kerusi urut anda.vending machine massage chair malaysia

Rakan vending 7


 

PENJAGAAN KERUSI URUT LAYAN DIRI

Rakan vending 3vending machine massage chair malaysia

Penjagaan kerusi urut ini sangatlah mudah.Terdapat 4 perkara yang anda perlu lakukan supaya kerusi urut anda sentiasa beroperasi dengan baik :-


 

MACAM MANA TIBA-TIBA KALAU KERUSI URUT LAYAN DIRI SAYA ROSAK ?

Pasti ini  soalan yang menjadi kerunsingan besar kepada anda. Yang pertama sekali anda tidak perlu risau.Setiap kerusi urut yang dibekalkan oleh pihak kami dibekalkan jaminan selama setahun. Jadi,dalam tempoh setahun jika berlaku sebarang kerosakan pada kerusi urut anda kami membantu anda membaiki dan juga memberi anda alat ganti secara percuma tanpa sebarang kos tambahan.vending machine massage chair malaysia

Kerusi urut ini juga sangatlah mudah untuk dibaiki dan anda sendiri pun boleh melakukannya dengan bantuan dan bimbingan daripada pihak kami. Terdapat beberapa  kesulitan yang biasa berlaku pada kerusi urut ini. Kebiasaannya kesulitan ini hanya lah perkara yang kecil yang mampu selesaikan oleh anda sendiri.

Masalah : Mungkin ada di antara pelanggan yang memasukkan duit syiling ke dalam bill accepter

Penyelesaian : Buka bill accepter dan keluarkan duit syiling tersebut dan kerusi anda akan beroperasi seperti biasa.

Masalah : Motor urutan rosak

Penyelesaian : Tukar motor kneading dengan rolling

IMG-20150321-WA0001
Tukar motor kneading dengan rolling

Masalah : Hose tuib kat belakang calf patah

Penyelesaian : tukar dengan hose tiub baru

Masalah : Rolling motor rosak

Penyelesaian :tukar rolling baru motor

Masalah : Recline motor kurang minyak gease

Penyelesaian : sapu minyak gease di gear recline motor

Bagi mengetahui dengan lebih lanjut mengenai kerosakan yang biasa berlaku pada kerusi urut layan diri dan cara membaikinya….
Sila klik di link youtube kami dibawah:-

rakan-vending

ezgif.com-gif-makeryoutube-subscribe-button-2

 

20150726_004511 20150726_004243 20150726_003830 20150726_003747 20150629_171828 20150629_171835

Klik button dibawah bagi mendapatkan senarai harga semua alat ganti lengkap bagi kerusi urut layan diri
  Senarai Harga Alat Ganti.pdf (1022 downloads)
www-gifcreator-me_ea3chr

vending machine massage chair malaysia



TIP DAN NASIHAT SEBELUM ANDA MEMULAKAN PERNIAGAAN KERUSI URUT LAYAN DIRI 

Rakan vending 2

Di sini saya senarai beberapa tips yang saya ingin kongsikan kepada anda sebelum anda memulakan perniagaan ini supaya anda lebih bersedia  :-


 

PAKEJ JUALAN DAN HARGA

vending machine massage chair malaysia

20150826_175115-e144906698944220150826_175209-e144906701148520151126_171309-e1449067065502 12642991_575174989302568_7981550384949291150_n20150701_192311

VENDING KERUSI URUT LAYAN DIRI bESERTA JAMINAN 1 TAHUN

Harga Asal

 BUKAN RM 8800

 

BUKAN RM 7900

 

BUKAN RM 7300 

 

TAPI HANYA

 

arrow-down-myekamus

 

 RM 6,800.00 SAHAJA

 

 

Klik Disini Untuk Membeli Sekarang

 

TINGGAL 5 UNIT SAHAJA LAGI DAPATKAN SEGERA ATAU TUNGGU LAGI 2 BULAN 

 

IMG-20160608-WA0000

 

1. KERUSI URUT X 1 UNIT
2. WARRANTY 1 TAHUN
3. REMOTE CONTROLLER           SETTING
4. PEN MENGIRA JUMLAH           WANG
5. USER MANUAL

 

Percuma penghantaran kawasan lembah klang bernilai RM 300!!!
 Percuma Pemasangan Bernilai RM 150!!!
Percuma karpet rumput Bernilai RM 200!!!
 Percuma Portfolio dan bantuan surat menyurat bernilai RM 100!!!

 

OPPSSS….NANTI DULU

 

 BAJET ANDA TAK CUKUP NAK BELI KERUSI URUT LAYAN DIRI?

Sekarang ni kami ade buat promosi penghabisan stok Kerusi urut layan diri (Refurbish) sempena Bulan Merdeka….Bermula 1 Ogos 2017 hingga 31 Ogos 2017

Terhad untuk 10 unit sahaja…first come first serve..

Jika anda berminat..Anda boleh beli dgn harga yang SANGAT RENDAH⬇ iaitu serendah

Refurbish Kerusi urut layan diri –

RM 5000 SAHAJA

 

20170306_163945 20170512_113324 20170515_110549

Kelebihan membeli dengan kami di Rakan Vending

 * Harga boleh nego

 * Kami mempunyai pengalaman membaiki kerusi urut selama hampir 4 tahun.

 * Boleh dtg ke stor kami klau nk tgk barang

 * Warranty 6 bulan..klau rosak jangan risau kami akan bantu anda baiki

 * Harini bayar esok dapat barang

 * Penghantaran percuma area KL selangor

 * Percuma bantuan surat menyurat dan propasal bernilai RM 100 ringgit

Klik Disini Untuk Membeli Sekarang

 

20151211_20083220151021_08190912670422_573487442804656_2390035482735668370_n12650835_573487476137986_1849830686332864405_n 12647516_575220839297983_7926598940724316046_n20151211_20164820150130_215957IMG-20150322-WA0004

 vending machine massage chair malaysia


 

TESTIMONIAL

 

“Perniagaan ni membantu saya dari segi kewangan dan masa. Setiap bulan, saya mendapat wang lebihan untuk digunakan daripada hasil perniagaan ini serta saya peroleh lebihan masa kerana perniagaan ini tidak perlu pemantauan 24/7.” Firdaus, 24

“Mengurus perniagaan dengan mudah..tanpa perlu mengaji pekerja & keuntungan yg berterusan.” Razak,27

“Perniagaan ini membantu dlm kehidupan sy di dalam menjana “income” pasif yg mudah dan stabil. Di samping pelan perniagaan yg menarik, ianya lumayan.” Mie, 25

“Perniagaan ini dapat membantu saya mendapatkan income passive yg steady setiap bulan dan dapat menampung kos perbelanjaan yang semakin meningkat berdasarkan keadaan ekonomi semasa negara dan dunia..perniagaan yang kurang risiko,dan mudah dijalankan sgt sesuai dgn kehidupan kerja seharian saya yang sgt membebankan.”  Wan, 31

Screenshot_2015-12-02-00-53-57 Screenshot_2015-12-02-00-58-56 Screenshot_2015-12-02-01-02-25 Screenshot_2015-12-02-01-05-54 Screenshot_2015-12-02-01-10-01 Screenshot_2015-12-05-14-33-26

 


 

SAYA TAHU CIK ADE BANYAK SOALAN NAK TANYEKAN..?

Rakan vending

Jangan risau cube tengok dalam senarai soalan dan jawapan dibawah saya tahu mesti cik ade soalan-soalan yang cik tengah fikirkan tu
1.Macam nak mulakan perniagaan ni?
Jawapanyan Mudah je Mula2 sekali 
– Cari tempt letak mesin
– Beli Kerusi Urut Layan Diri di Rakan Vending 
– Tempat kerusi urut anda
– Kutip duit dan pantau kerusi anda seminggu  atau 2 minggu sekali 
2.Adakah lokasi disediakan?
kami tidak menyediakan lokasi bagi menempatkan kerusi urut layan diri anda..tetapi akan bantu anda dr segi contoh kertas kerja dan surat menyurat bg permohonan tapak secara percuma khas untuk anda
3. Boleh ke bayar ansuran?
Kami disini hanya menerima pembayaran secara tunai atau mengunakan kad kredit sahaja.
Disini kami tidak menyediakan pakej ansuran melainkan cik sendiri mencari alternatif membuat pinjaman dari mana2 agency seperti pihak bank atau mana persatuan2 usahawan bumiputra
4. Adakah pihak syarikat menyediakan perkhidmatan selepas jualan  ?

Ya, kami menyediakan perkhidmatan selepas jualan. Setiap kerusi urut yang dibekalkan oleh pihak kami dibekalkan jaminan selama setahun.Jadi,dalam tempoh setahun jika berlaku sebarang kerosakan pada kerusi urut anda kami membantu anda membaiki dan juga memberi anda alatan ganti secara percuma tanpa sebarang kos tambahan.

Jika berlaku kerosakan selepas tempoh jaminan,setiap pertukaran memerlukan alatan ganti akan  dikenakan charge bergantung kepada harga alat ganti tersebut. Setiap pertukaran alatan ganti ini tidak termasuk pemasangan.vending machine massage chair malaysia

5.Kalau rosak macam mane ?

Jangan risau setiap kerusi urut yg di bekal oleh pihak kami dibekalkan jaminan atau warranty selama 1 tahun .Dalam tempoh 1 tahun klau rosak kami akan bagi alat ganti yang rosak secara percuma. Anda Juga boleh meminta pihak kami untuk datang ke lokasi anda berdasar kos dan labour charge yang di persetujui. Kebiasaannya customer buat sendiri je sebab saya dh sediakan cara nk repair hampir semua jenis kerosakan yang biasa berlaku dlm youtube channel dibawah

https://m.youtube.com/channel/UCHYo5E-9lumPmlQRyLrqRPw
6. Adakah saya boleh membaiki kerusi urut ini sendiri ?

Ya, Kerusi urut ini  sangatlah mudah untuk dibaiki dan anda sendiri pun boleh melakukannya dengan bantuan dan bimbingan daripada pihak kami. Kami juga telah menyediakan blog fahzalshahrel.com/blog dan youtube.com/fahzalshahrel yang bertujuan membantu membaiki kerusi urut anda sendiri. Di dalam blog dan youtube channel tersebut kami sudah menyenaraikan masalah yang kerap berlaku pada kerusi urut layan diri dan cara mengatasinya

7. Di manakah lokasi yang sesuai bagi menempatkan kerusi urut layan diri ?
 
Lokasi yg sesuai dobi layan diri, Carwash, hotel, Kawasan hentian rehat, Masjid dan lain2 lagi
 
Tapi nasihat saya..saya sangat cadangkan dobi layan diri 24 sebab kebanyakan pelanggan kami dan saya sendiri banyak yg letal kt dobi layan diri dan keuntungan yang diperolehi sgt2 lumayan
 
Dan lagi satu mudah nk dapat lokasi utk dobi layan diri berbanding tempat2 lain
 
Just tanye onwer premis dobi layan diri tu..dan klau onwer setuju nk letak anytime anda boleh letak kerusi urut layan diri anda✌
8.Apakah yang perlu dilakukan bagi mengelak kegiatan vandalisme ?
Pastikan anda pasang extra lock dan letak di kawasan yang bertutup jika boleh dan anda org yg boleh pantau mesin anda seperti jiran2 di sekeling kerusi anda
 
Dan tips penting klau boleh elakkan dari menempatkan kerusi urut anda di lokasi sunyi  sepi terutama di waktu malam yang mengelakkan kegiatan yang tidak diingini berlaku
9. Apa benda yang saya perlukan dalam proses untuk mendapatkan lokasi ?

Kami akan bantu anda cari tempat dengan mencadangkan idea2 yang membolehkan anda mendapatkan tempat dan kami juga akan beri portfolio kami dan contoh surat menyurat yang memudah proses anda memohon tempat

10..Berapakah kadar sewa yg perlu diletakkan oleh saya kepada onwer premis?

Anda perlu letakkan kadar sewa sekitar Rm 100ke Rm 150 ..kurang lebih baik bg memaksimakan Keuntungan anda

11.Berapakah hari pemantauan yang diperlukan bagi kerusi urut layan diri ni ?

Pemantau sekurang2nya 2 minggu sekali dan seelok2nya 1 minggu sekali..

12. Macam mana cara pembelian bagi beli kerusi urut layan diri ni?
Jika anda berminat bg membuat pembelian anda boleh membuat pembayaran secara Cash atau kad kredit ke akaun:-
.
*Rhb-21223700038405 harelzey enterprise*
.
*Maybank-162384841830 fahzal shahrel bin fakhrurrazey*
.
Dan hantarkan slip pembelian ke no whatsapp ini beserta nama penuh dan alamat penghantaran Kepada kami
13. Berapa kos bagi penghantaran untuk produk ini ?

Kos penghantaran adalah tertakluk kepada lokasi anda.Jika anda tinggal di sekitar area lembah klang penghantaran adalah percuma. Dikawasan-kawasan adalah tertakluk kepada kos penghantaran semasa.vvending machine massage chair malaysiding machine massage chair malaysia

14.Boleh pasang sendiri ke kerusi urut ni dan Bagaimana cara untuk memasang kerusi urut ini?

Pemasangan bagi kerusi urut ini sangat mudah.Anda cuma perlu memasang pu cover,pu seat dan plug sahaja dan kerusi sudah boleh guna untuk menjana pendapat. Sila ikuti langkah-langkah pemasangan kerusi urut layan diri seperti di dalam video dibawah :-

15. Adakah syarikat sentiasa mempunyai stok bagi Spare part?

Ya,Kami menyediakan spare part untuk ke semua pelanggan kami

16. Bagaimana proses penjagaan barang ini?

Penjagaan ialah anda hanya perlu membersihkan kerusi urut anda seminggu sekali  supaya pelanggan sentiasa merasa selesa untuk duduk dan 6 bulan sekali sapukan  minyak gease pada belakang roller dibahagian belakang kerusi urut dan anda akan ditunjukkan sebaik sahaja membeli produk ini daripada kami.vending machine massage chair malaysia

17. Saya meragui akan ketahanan barang ini?

Pengalaman kami adalah sangat jarang kerusi urut yang rosak dalam tempoh 1 tahun

nding machine massage chair malaysia


 

CARA MEMBUAT PEMBAYARAN 

 

SILA BUAT PEMBAYARAN DENGAN MENGISI BORANG DIBAWAH SEKARANG

Jika ada masalah ketika mengisi borang atau membuat bayaran,

Sila Call hotline Sismirror di +6013 419 6930

Atau Klik Sini Untuk Whatsap kepada Kami


PROGRAM RAKAN NIAGA

56938be73f842bbb4b5c006e34cd9678

 

Anda mempunyai tempat yang strategik dan sesuai bagi menempat kerusi urut layan diri ?
Kami mencari lokasi-lokasi seperti dibawah:-

Sewakan tapak tersenarai kepada kami bagi menempatkan kerusi urut layan diri  dan kami akan bayar sewaan kepada anda setiap bulan 

Bagi yang berminat boleh PM/SMS/Whatsap :013-4196930

Nilai Sewaan yang akan dibayar kepada anda bergantung kepada lokasi yang dicadangkan


 

TENTANG KAMI

rakanvending.com  adalah satu portal rasmi perniagaan bagi syarikat Harelzey Enterprise  bagi memudahkan para pelanggan membeli barangan daripada syarikat kami dengan mudah. Dengan adanya laman sesawang ini dapat membantu anda mendapat infomasi yang lebih jelas berkaitan perniagaan vending machine kerusi urut ini .

Sekian, terima kasih

Fahzal Shahrel Fakhrurrazey

 


 

HUBUNGI KAMI

Rakan vending logo

HARELZEY ENTERPRISE

Alamat  :

No. 7 ,Jalan Desa Baru 1/1A,

Taman Desa Baru 1,Batu 12,

Jalan Cheras 43000 Kajang,

Selangor Darul Ehsan

Malaysia

HP:46854 wat 013-4196930

Website : www.rakanvending.com

Email : info@rakanvending.com

vending machine massage chair malaysia